Welcome to G-Shock Malaysia Portal! Buy, Sell, Discuss & Share Info On G-Shock / Baby-G Watches Here. All In One Place!

G-Topic Band Paracord Untuk Jam G-Shock Anda

Admin
Administrator
Admin

Admin

110
1
Base 550 mempunyai salah satu Instagram G-Shock paling menawan (@ base550) yang menampilkan band paracord yang dibuat khas. Admin suka cara mereka menggunakan warna dan bagaimana corak tali sepadan dengan jam tangan. Dengan menggabungkan pelbagai warna, ia juga mempunyai design camouflage dan psychedelic. Base 550 mempunyai dua jenis buckle iaitu, snap buckle dan magnetic “M-Buckle." (Malangnya, dengan gelang magnet ia akan mengganggu sensor kompas.)

421


Band dibuat daripada tali payung terjun dan ia tidak hanya kelihatan menarik apabila dipakai tetapi sangat selesa. Band itu juga senang dicabut dan boleh digunakan dalam situasi kecemasaan.

Base 550 beroperasi di Taiwan dan menghantar ke seluruh dunia. Laman web di base550.bigcartel.com mempunyai beberapa item untuk dijual (termasuk adapter tali dan buckle bagi mereka yang ingin membuat band mereka sendiri). Harga untuk band custom disenaraikan pada US $ 55(RM 228+), dan mereka yang berminat boleh menghubungi Base 550 dengan PM di Instagram.

http://instagr.am/p/BgCx7i0hSVB/
http://instagr.am/p/BhxVazHBaxc/
 

Create an account or login to comment

Anda mesti menjadi ahli untuk meninggalkan komen

Create account

Daftar akaun di komuniti kami. Ia cepat dan mudah!

Log in

Sudah mempunyai akaun? Daftar masuk disini.

Top Bottom