Welcome to G-Shock Malaysia Portal! Buy, Sell, Discuss & Share Info On G-Shock / Baby-G Watches Here. All In One Place!

G-News Macy's menjual G-Shock GX56-1A (Amerika Syarikat)

Admin
Administrator
Admin

Admin

134
1
Sila ambil perhatian: Link Macys.com mungkin disekat jika anda tidak berada di A.S. atau jika anda menggunakan VPN atau proksi.

344


Macys.com kini mempunyai model G-Shock GX56-1A "King" yang berkuasa solar untuk dijual. Dikenali sebagai salah satu jam tangan G-Shock digital terbesar, GX56-1A adalah untuk pergelangan tangan besar. Laman produk Macy mempaparkannya sebagai "edisi terhad" dan "dicipta untuk Macy's." Itu mungkin tidak benar sepenuhnya, kerana GX56-1A adalah model terdahulu yang dijual dan dianggap telah menamatkan pengeluaran. Apa yang dimaksudkan ialah Macy adalah satu-satunya peniaga rasmi menjual "KING" ini sekarang, dan mereka mungkin akan menjual apa sahaja stok yang mereka ada sekarang. Harga adalah US $ 160 (RM660+), dan jam ini juga boleh didapati di kedai-kedai serbaneka Macy (gunakan laman web untuk memeriksa).

Versi Jepun jam tangan ini, GXW-56-1AJF dengan pemantauan radio Multi-Band 6, masih dalam pengeluaran dan tersedia di Jepun, bersama dengan GXW-56-1BJF hitam dan kuning dan GXW-56BB-1JF . Model GX-56 adalah versi antarabangsa GXW-56 tanpa Multi-Band 6. Satu lagi model GX-56 yang masih tersedia di A.S. ialah GX-56BB-1. Terdapat juga beberapa jam tangan kerjasama GX-56 yang terhad yang dibebaskan sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Layari laman produk G-Shock GX56-1A di Macys.com.​
 

Create an account or login to comment

Anda mesti menjadi ahli untuk meninggalkan komen

Create account

Daftar akaun di komuniti kami. Ia cepat dan mudah!

Log in

Sudah mempunyai akaun? Daftar masuk disini.

Top Bottom