Welcome to G-Shock Malaysia Portal! Buy, Sell, Discuss & Share Info On G-Shock / Baby-G Watches Here. All In One Place!

G-News Truefitt & Hill x G-Shock MTG-B1000D-1APRT di China

Admin
Administrator
Admin

Admin

126
1
Jenama gaya hidup Truefitt & Hill, yang juga mempunyai reputasi sebagai kedai gunting rambut tertua di dunia, berkolaborasi dengan Casio di China untuk mengeluarkan set hadiah G-Shock MTG-B1000D-1APRT untuk bulan Januari 2020. Set ini termasuk jam G-Shock MTG-B1000D-1A dan pisau cukur dalam case kulit mewah. Case ini berwarna hitam dan jahitan berwarna merah yang mempunyai label MT-G pada penutup luar dan logo Truefitt & Hill di bahagian dalamnya.

446
447
448


G-Shock MTG-B1000D-1A dengan aksen merah adalah model analog mewah yang memaparkan band gabungan berlapis, kaca nilam, Tough Solar, Multi-Band 6, sambungan mudah alih Bluetooth, dan Triple G Resist.

Truefitt ditubuhkan pada tahun 1805 di London oleh William Francis Truefitt dan menerima Warrant Diraja yang pertama dari King George III. Hill telah ditubuhkan pada tahun 1911 oleh Edward Hill. Pada tahun 1935, H.P. Truefitt (anak saudara William) berpindah kedainya ke lokasi Bukit untuk mewujudkan Truefitt & Hill. Syarikat itu kini mempunyai cawangan di banyak negara termasuk Australia, Bangladesh, Kanada, China, India, Kuwait, Malaysia, Rusia, Singapura, Korea Selatan, Thailand, United Kingdom, dan Amerika Syarikat.

Set kotak MTG-B1000D-1APRT berharga 6,990 CNY (~ $ 1,003 USD) iaitu kira-kira RM4116+.​
 

Create an account or login to comment

Anda mesti menjadi ahli untuk meninggalkan komen

Create account

Daftar akaun di komuniti kami. Ia cepat dan mudah!

Log in

Sudah mempunyai akaun? Daftar masuk disini.

Top Bottom